RIB-charter – båttur med RIB i Stockholms skärgård & Dalarna

Koppla av tillsammans med RIB-charter; kliv ombord på en RIB-båt och njut av en fartfylld båttur. Upplev vind och vatten och känn på härliga svängar och vågor med kraften från 2×350 hp miljöcertifierade hästkrafter på akterspegeln kryddade med kompressor och intercooler. Stanna till för lunch, middag eller picknick i fina omgivningar. 

RIB-båtarna hämtar och lämnar på önskad plats mellan skärgården och Stockholm city, eller i Dalarna på Siljan, Orsasjön och Runn. Säsong: april – december.
Kontakta oss för en tur anpassad för just din grupp. Obs: Vi bokar bara hela båtar, ej enskilda biljetter!

Förslag på RIB-turer i Stockholm:

 • Strandvägen – Sandhamn
  t.o.r: 2,5- tim*
 • Strandvägen – Grinda
  t.o.r: 2 tim*
 • Strandvägen – Vaxholm
  enkel: 40- 50 min*
 • Hämtning i Nacka Strand, Viggbyholm, Djursholm, Strandvägen ed.
  (* Inräknat ca 20 min lågfartstid från Nybrokajen/Strandvägen, samt påklädning). Vi kan också hämta och lämna inne i Mälaren.

Övriga turer & aktivitetspaket

Du är också välkommen med förfrågan om RIB-turer i Dalarna på Runn från till Borlänge, eller RIB-charter på Siljan från Tällberg, Leksand, Rättvik, Mora och Orsa.

Vi kan vanligen hämta er vid önskad brygga. Fråga oss gärna om trevliga destinationer för picknick, lunch eller middag i skärgården eller kring sjöarna.

Kontakta oss för kostnadsförslag på RIB-charterturer som företagsaktivitet, kick-off eller liknande. Ett tips är att kombinera RIB med uppfriskande kappsegling i Stockholm då några racingutrustade båtar väntar på er tex utanför Nacka Strand/Djurgården för segling i kombination med högfartstur utanför Fjäderholmarna.

Bokningsvillkor & säkerhet

Vid bokning skickas faktura via e-post i förskott om annat ej avtalats. Avgift ska vara inbetald på Plus- eller Bankgirot eller via Swish före avgång.

RIB-båtarna är lagenligt bemannade och utrustade med modernaste navigationsutrustning och säkerhetsutrustning. 

 • 12 man per båt.
 • Gravida eller personer med tex ryggproblem kan åka, men måste i så fall informera förarna innan avgång för anpassning av fart och körsätt.
 • Barn under 14 år i målsmans sällskap. (Overaller stl M-XXL, västar från 40 kg).
 • Skyddsglasögon, flytvästar och overall för alla väder får du låna.

Skicka din bokningsförfrågan här: