RIB-charter – båttur med RIB i Stockholms skärgård & Dalarna

Upplev skärgården tillsammans på RIB-charter. Ta ditt team med RIB-båt från stan till en skärgårdskrog på ett fartfyllt äventyr. En spännande båttur med fartvind och härliga svängar över vågorna med kraften från 2×350 hästkrafter på akterspegeln, kryddade med kompressor och intercooler. Stanna till för lunch, middag eller picknick i fina omgivningar. Eller varför inte kombinera med segling!

Kombinera med andra aktiviteter i Stockholm, bli hämtad eller lämnad på önskad plats mellan skärgården och Stockholm city. Tex Strandvägen, Viggbyholm, Nybroviken, Grinda, Svartsö eller Sandhamn.
I Dalarna på Siljan, Orsasjön och Runn. Tex Tällberg eller Mora. Säsong: april – december.
Kontakta oss för en tur anpassad för just din grupp. Obs: Vi bokar bara hela båtar, ej enskilda biljetter!

Förslag på RIB-turer i Stockholm:

 • Strandvägen – Sandhamn
  t.o.r: 2,5-3 tim*
 • Strandvägen – Grinda
  t.o.r: 2 tim*
 • Strandvägen – Vaxholm
  enkel: 40- 50 min*
 • Hämtning i Nacka Strand, Viggbyholm, Djursholm, Hundudden, Strandvägen ed.
  (* Inräknat ca 20 min lågfartstid från Nybrokajen/Strandvägen, samt påklädning). Vi kan också hämta och lämna inne i Mälaren mot en extra avgift och tid för slussning.

Övriga turer & aktivitetspaket

Du är välkommen med förfrågan om kringaktiviteter och RIB-turer även i Dalarna på Runn från till Borlänge eller Falun. Alternativt RIB-charter på Siljani Tällberg, Leksand, Rättvik, Mora och Orsa.

Kontakta oss för kostnadsförslag på RIB-charterturer som företagsaktivitet, kick-off eller konferensaktivitet. Ett tips är att kombinera RIB med uppfriskande kappsegling i Stockholm då några racingutrustade båtar väntar på er tex utanför Nacka Strand/Djurgården för segling i kombination med högfartstur utanför Fjäderholmarna.

Bokningsvillkor & säkerhet

Vid bokning skickas faktura via e-post i förskott om annat ej avtalats. Avgift ska vara inbetald på Plus- eller Bankgirot eller via Swish före avgång.

RIB-båtarna är lagenligt bemannade och utrustade med modernaste navigationsutrustning och säkerhetsutrustning. 

 • 12 man per båt max.
 • Gravida eller personer med tex ryggproblem kan åka, men måste i så fall informera förarna innan avgång för anpassning av fart och körsätt.
 • Barn under 14 år i målsmans sällskap. (Overaller stl M-XXL, flytvästar från 40 kg).
 • Skyddsglasögon, flytvästar och overall för alla väder får du låna.
 • Packning kan medföras mjukt packad i mindre format. (vv informera oss isf).

Skicka din bokningsförfrågan här: