Hyr långfärdsskridskor vid Siljan, Dalarna

Hyr långfärdsskridskor i Mora och ta en tur på Siljan, Orsasjön eller någon av tjärnarna i skogen. Att glida fram på långfärdsskridskor en gnistrande vinterdag med solen i ansiktet är en oslagbar upplevelse och medicin för kropp och själ. Säsongen 23-24 har inletts med fina åkbara isar från Nov-23!

Nordic Skating
Redan nu (13/12-22), finns plogade banor i Mora och även många andra åkbara isar i närområdet.

När du behöver komplett turutrustning och hyr långfärdsskridskor av oss i Mora i Dalarna får du naturligtvis även råd om lämpliga isar! Se också Orsa Mora Skating för info om banor och israpporter!

OBS: Uthyrning av långfärdsskridskor normalt endast i Mora, Dalarna.
I Stockholm kan du hyra långfärdsskridskor från vår aktivitetsvagn vid presentkortsseglingar vissa helger då vi ändå är på plats för issegling.

  • Skridskor med hällösa bindningar och pjäxor (Stadiga pjäxor som är bra för promenad mellan, till och från isarna) samt isdubbar ingår.
  • Skostorlekar: 36 – 48.
  • Upp till heldag (återlämna samma dag): 300 kr.
  • Påföljande dygn och/ eller lämna dagen efter: +150 kr.
  • Komplett turutrustning om du vill: Hjälm, stavar, ispik, knäskydd, vattentät ryggsäck med grenband, kastlina. 50 kr per enhet. (50% rabatt på tillbehörspriset f.o.m dag 2).
  • Öppettid: Alla dagar med reservation för att vi är ute på aktivitet ibland. Hör av dig med önskemål så löser vi oftast ut/inlämningstider. Öppet 8-20.00 efter överenskommelse.

Skicka din bokningsförfrågan här:

    Tillval (50kr/enhet):

    Har du några frågor eller annan info du tror är bra för oss att veta?