Segla på is – en uppfriskande gruppaktivitet

Prova att segla på is tillsammans. Isjaktssegling är en rolig gruppaktivitet vintertid som passar alla i ditt gäng! Ingen förkunskap behövs och du får guidning av medåkande coach tills du kan segla själv och känner dig trygg. Vi seglar alltid på säker och noggrant rekad is och säkerhetsutrustning finns att låna.

Segla isjakt med arbetskamraterna som kul gruppaktivitet. Kan bokas i kombination med snöskovandring eller skridskotur för att passa fler, eller köp biljett som enskild seglare på våra fasta event.

Isjaktssegling i Stockholm eller Dalarna  

Vilken is vill du segla på? Vi erbjuder isjaktssegling och andra aktiviteter i Stockholm respektive Dalarna. I Stockholm seglar vi oftast i Sigtuna. I Dalarna seglar vi på Siljan, Runn eller Orsasjön. 

Vad händer om vindarna eller vädret sviker?

Att segla på is är väderberoende. Därför kan vi vid utebliven vind ordna andra isaktiviteter som alternativ efter överenskommelse. Snö på isen spelar ingen roll då vi seglar på plogad bana.

Presentkortsgrupper vid enskild bokning på fasta aktivitetsdagar under helgerna får en reservdag om vind eller is blir för dålig.