Paddla kajak eller surfski i Dalarna & Stockholm

Paddla kajak eller surfski tillsammans med en guide som visar paddelteknik och tar er ut på de fina turerna. Glid fram på en mysig tur på lugnare vatten eller mer utmanande paddlingsäventyr på större vatten med vågor och vyer om ni vill! Vi lär ut och anpassar efter deltagarnas kunskap och önskemål

Boka kajaktur för grupper i Dalarna eller Stockholm med Outdooor Events. I Mora kan du också hyra kajakutrustning för en paddeltur på egen hand.

  • Följebåt kan bokas om det finns gruppdeltagare som inte vill eller kan paddla, för extra säkerhet eller upplägg med snabb återfärd.
  • Olika kajak- & surfskimodeller finns för olika erfarenheter.
  • Gruppstorlek upp till ca 30 personer. 1-3-manskajaker.
  • Kan även kompletteras med t.ex. segling, mountainbike och strandgrillning. Kringaktiviteter för större grupper eller för att passa fler önskemål ibland deltagarna.

Berätta för oss vad du tror kan passa din grupp så hittar vi bästa möjliga upplägg för er!

Vad är en surfski?

En surfski liknar en kajak, men har en självlänsande sittbrunn och brukar beskrivas som kanotvärldens mountainbike,  eller en tävlingskajak med havsförutsättningar. Surfskin är lätt, snabb och stabil men framför allt bygd för att kunna surfa nerför vågorna vilket fungerar både på havet och mindre vågor på insjöar som tex Mälaren, Siljan och Runn. 

I Mora kan du också hyra surfski eller kajak och utrustning för turer utan guide.

Skicka din bokningsförfrågan här: