Långfärdsskridskor med guide – grupptur i Stockholm & Dalarna

Samlas för att åka långfärdsskridskor med guide. Att glida fram över isen en gnistrande vinterdag med solen i ansiktet är en oslagbar upplevelse och medicin för kropp och själ. Åk i Stockholm eller Dalarna. Eller vill du hyra och åka på egen hand? (Uthyrning endast i Mora)

Du kan boka långfärdsskridskor som separat gruppaktivitet eller kombinera med andra aktiviteter & grillning på isen för en fulländad friluftsdag med företaget. Vi ordnar också skridskoevent som komplement vid issegling i både Stockholm och Dalarna. 

Deltagare får låna skridskor, pjäxor, säkerhetsutrustning och vid behov kompletterande kläder.

Isar vi brukar åka på 

Mälaren, ofta i Sigtuna eller Stockholms innerskärgård. Sjöarna Runn, Siljan och Orsasjön i Dalarna. Vi åker med grupper enbart på is som vi rekat före aktiviteten.

  • Antal personer: Upp till ca 50 personer på ledarledd tur i Stockholm eller Dalarna. (Under Corona delas gruppen i 8p/undergrupp)
  • Säsong: December – April.
  • Kostnad guidad tur / gruppaktivitet: 6 000 kr (Grundpris upp till 5 pers), därutöver 480 pp + moms. Gäller 1 – 4 tim tur på rekad plats inklusive säkerhetsutrustning samt kompletterande kläder om så behövs.  

I Mora kan du också hyra långfärdsskridskor och utrustning för turer utan guide. 

Skicka din bokningsförfrågan här: