Långfärdsskridskor med guide – grupptur i Stockholm & Dalarna

Samlas till gruppaktivitet för att åka långfärdsskridskor med erfaren guide. Att glida fram över isen en gnistrande vinterdag med solen i ansiktet är en oslagbar upplevelse och medicin för kropp och själ. Åk i Stockholm eller Dalarna. Har du egen erfarenhet kan du hyra och åka på egen hand? (Uthyrning endast i Mora) Guidad tur för långfärdskridskor som gruppaktivitet för 5 – ca 30 personer.
Nu finns superfin is för åkning på Siljan (Rekat 27/11 -23) för en guidad tur i hjärtat av Dalarna!

Du kan boka långfärdsskridskor som separat gruppaktivitet eller kombinera med andra aktiviteter & grillning på isen för en fulländad friluftsdag med företaget. Vi ordnar också skridskoevent som komplement vid issegling i både Stockholm och Dalarna. Dvs om inte alla vill åka skridskor kan vi göra olika aktiviteter utgående från samma plats så alla gruppdeltagare får trivsam dag på isen. Att informera om iskunskap och gå igenom utrustning är tex ett uppskattat naturligt inslag i aktiviteten för trygghet och gemenskap.

Säkerhetsutrustning ingår:
Deltagare får låna skridskor, pjäxor, hjälm, isdubbar och övrig säkerhetsutrustning samt vid behov kompletterande kläder.

Isar vi brukar åka på: (Nu väl åkbart på Siljan i Mora, rekat 27/11 -23)

Mälaren eller andra sjöar i Norrort, ofta i Sigtuna. Sjöarna Runn, Siljan och Orsasjön i Dalarna. Vi åker med grupper enbart på is som vi rekat noga före aktiviteten.

Antal personer: Upp till ca 30 personer på ledarledd tur i Stockholm eller Dalarna.

Säsong: December – April. (Oftast kortare säsong i Stockholm: ca jan-mars)

Kostnad guidad tur / gruppaktivitet: Vänligen kontakta oss för offert.  

I Mora kan du också hyra långfärdsskridskor och utrustning för turer utan guide. 

Skicka din bokningsförfrågan om långfärdsskridskotur här: