Chartersegling – segeltur i Stockholms skärgård & Dalarna

Boka chartersegling eller du kan i våra båtar kalla det ”upplevelsesegling” i Stockholms skärgård eller på Siljan i Dalarna. Kliv ombord och njut av en segeltur tillsammans med arbetskamraterna eller dina kunder. Upplev vind och vatten och stanna till för lunch, middag eller picknick i fina omgivningar. Segla till en skärgårdskrog eller en tur runt öarna och testa olika båtar. Skarva med RIB-båten för att hålla er tid till förfogande, för att bli hämtade inne i stan eller för att få ännu mer av trevliga sätt att uppleva skärgården och sjöliv.

  • Säsong: april – december.
  • Boka chartersegling eller upplevelsesegling (upp till ca 20-30 pers), eller seglingspaket med kringaktiviteter (upp till ca 50 pers).
  • Utrustning: Rejält seglarställ, stövlar, handskar och flytväst får du låna.

Så går aktiviteten till 

På land delar vi in gruppen i 2 till 4 deltagare i varje båt. Därefter följer kort genomgång av säkerhet, båt och manövrar vi kommer göra, samt påklädning av seglarställ. 

Sedan blir det bara att njuta av väder, vind och gott sällskap i båten. Vi seglar från A till B, byter båtar där ute eller tar en tur kanske med stopp för lunch, bad eller fika för att senare återvända med nya erfarenheter till hamnen vi startade. En erfaren coach följer med i varje segelbåt.

Totalupplevelse med RIB-båt & kringaktiviteter

Seglingsevent med RIB-båt gör att vi kan hämta och lämna er vid andra bryggor som till exempel inne i Stockholm city eller för Dalarna i Mora, Orsa, Tällberg vid upplevelsesegling på Silljan. Vid en distanssegling spelar det inte heller så stor roll hur långt vinden tar oss om vi blir hämtade med en snabbgående RIB efteråt. Sist men inte minst förhöjer RIB som tenderbåt  totalupplevelsen då alla  får uppleva vistelsen till sjöss på två helt olika och roliga sätt.

Du kan också lägga till andra kringaktiviteter  på land. Är ni ute efter mesta möjliga action? Se också kappseglingsevent.

Kontakta oss så hittar vi det upplägg som passar din grupp!