Chartersegling – segeltur i Stockholms skärgård & Dalarna

Boka chartersegling i Stockholm skärgård eller på Siljan i Dalarna. Kliv ombord och njut av en segeltur tillsammans. Upplev vind och vatten och stanna till för lunch, middag eller picknick i fina omgivningar. 

  • Säsong: april – december.
  • Boka chartersegling som separat aktivitet (upp till ca 12 pers), eller seglingspaket med kringaktiviteter (upp till ca 50 pers).
  • Utrustning: Rejält seglarställ, stövlar, handskar och flytväst får du låna.

Så går aktiviteten till 

På land delar vi in gruppen i 2 till 4 deltagare i varje båt. Därefter följer kort genomgång av säkerhet, båt och manövrar vi kommer göra, samt påklädning av seglarställ. 

Sedan blir det bara att njuta av väder, vind och gott sällskap i båten. Vi seglar från A till B eller tar en tur kanske med stopp för lunch eller fika för att senare återvända med nya erfarenheter till hamnen vi startade. En erfaren coach följer med i varje segelbåt.

Totalupplevelse med RIB-båt & kringaktiviteter

Seglingsevent med RIB-båt gör att vi kan hämta och lämna er vid andra bryggor som till exempel inne i Stockholm city eller Mora, Orsa, Tällberg i Dalarna. Vid en distanssegling spelar det inte heller så stor roll hur långt vinden tar oss om vi blir hämtade med en snabbgående RIB efteråt. Sist men inte minst förhöjer RIB som tenderbåt  totalupplevelsen då alla  får uppleva vistelsen till sjöss på två helt olika och roliga sätt.

Du kan också lägga till kringaktiviteter  på land. Är ni ute efter mesta möjliga action? Se också kappseglingsevent.

Kontakta oss så hittar vi det upplägg som passar din grupp!