Kappseglingsevent – prova kappsegling med teamet

Kappseglingsevent är en teamaktivitet som uppskattas av både nybörjare och erfarna. Välj matchrace eller bankappsegling  från två timmar till heldag. Borda våra Melges-24 eller SeaCart- 26 trimaranen som hör till världens snabbaste och mest attraktiva sportbåtar i sin storlek. Teamaktivitet med Segling pdf.

Plats: Vi brukar segla på Lilla Värtan mellan Djurgården och Lidingö, eller på Siljan utifrån Tällberg eller Mora i Dalarna. Men även på andra vatten efter önskemål.

  • Gruppaktivitet upp till 24p på vattnet samtidigt.
  • Tidsåtgång: 2 – 6 tim. (Beroende på upplägg/ant pers).
  • Säsong: Maj – Oktober.
  • Pris: Vv hör av dig ang offert.
  • Utrustning: Rejält seglarställ från Musto (skalkläder), stövlar, handskar och flytväst från Baltic får du låna.

Så går aktiviteten till

Vi delar in gruppen i 2 till 4 deltagare i varje båt-team. Därefter följer genomgång, påklädning och några träningsvarv. Sedan blir det race kring en bojbana eller runt öar i skärgården! En erfaren coach följer med i varje segelbåt. 

Totalupplevelse med RIB-båt och kringaktiviteter

Seglingsevent med RIB-båt gör att vi kan hämta och lämna er vid andra bryggor som till exempel inne i Stockholm city eller Mora, Orsa, Tällberg i Dalarna. RIB som tenderbåt  förhöjer totalupplevelsen då alla i teamet får turas om att ta en vända kring kappseglingsbanan i hög fart. Du kan också lägga till kringaktiviteter som gör att kappseglingseventet passar en bredare deltagargrupp. 

Kontakta oss så hittar vi det upplägg som passar din grupp!