Kappseglingsevent – prova kappsegling med teamet

Kappseglingsevent är en teamaktivitet som uppskattas av och är anpassad för både nybörjare och erfarna. Perfekt som kundaktivitet eller personalaktivitet. Se film från en av våra seglingsaktiviteter>>. Välj matchrace eller bankappsegling  från ca 4 timmar till heldag. Upplev våra Melges-24 eller SeaCart- 26 trimaranen som hör till världens snabbaste och mest attraktiva sportbåtar i sin storlek.

Plats: Vi brukar segla på Lilla Värtan mellan Djurgården och Lidingö, eller på Siljan utifrån Tällberg eller Mora i Dalarna. Men även på andra vatten efter önskemål.

  • Gruppaktivitet upp till 24p på vattnet samtidigt. (Varje båt tar max 4 gäster)
  • Tidsåtgång: 4 – 6 tim. (Beroende på upplägg/ant pers).
  • Säsong: Maj – Oktober.
  • Riktpris: 13.000 per båt (segelbåt och följebåt på angivna platser). Vv hör av dig ang offert.
  • Utrustning: Rejält seglarställ från Musto (skalkläder), stövlar, handskar och flytväst från Baltic får du låna.

Så går aktiviteten till:

Vi delar in gruppen i 2 till 4 deltagare i varje båt-team. Därefter följer kort teri- och säkerhets genomgång, påklädning och några träningsvarv. Sedan blir det race kring en bojbana eller runt öar i skärgården! En erfaren coach följer med i varje segelbåt. De lag som är i RIB-båten sköter start- och målgång samt följer med segelbåtarna på nära håll runt banan. Närkontakt, roligt, omväxlande och hela tiden något att göra för alla deltagare!

Totalupplevelse med RIB-båt eller kringaktiviteter

Seglingsevent med RIB-båt gör att vi kan hämta och lämna er vid andra bryggor som till exempel inne i Stockholm city eller andra bryggor. Samma sak för Mora, Orsa, Tällberg och Falun mfl platser i Dalarna. RIB som tenderbåt  förhöjer totalupplevelsen då alla i teamet får turas om att ta en vända kring kappseglingsbanan i hög fart. Du kan också lägga till andra kringaktiviteter som gör att kappseglingseventet passar en bredare deltagargrupp eller fler deltagare under samma dag. 

Kontakta oss så hittar vi det upplägg som passar din grupp!