Kappseglingsevent – prova kappsegling med teamet

Kappseglingsevent är en teamaktivitet som uppskattas av både nybörjare och erfarna. Välj matchrace eller bankappsegling  från två timmar till heldag. Borda Melges-24 och SeaCart- 26 trimaranen som hör till världens snabbaste och mest attraktiva sportbåtar i sin storlek. Teamaktivitet med Segling pdf.

Vv notera: Nu under pandemin arrangerar vi inga seglingar fram till och med sommaren-21. Vi återkommer här, så snart vi bestämmer något annat utifrån rådande restriktioner. Men välkommen för bokningar längre fram!

Så går aktiviteten till

Vi delar in gruppen i 2 till 4 deltagare i varje båt-team. Därefter följer genomgång, påklädning och några träningsvarv. Sedan blir det race kring en bojbana eller runt öar i skärgården! En erfaren coach följer med i varje segelbåt. 

Totalupplevelse med RIB-båt och kringaktiviteter

Seglingsevent med RIB-båt gör att vi kan hämta och lämna er vid andra bryggor som till exempel inne i Stockholm city eller Mora, Orsa, Tällberg i Dalarna. RIB som tenderbåt  förhöjer totalupplevelsen då alla i teamet får turas om att ta en vända kring kappseglingsbanan i hög fart. Du kan också lägga till kringaktiviteter som gör att kappseglingseventet passar en bredare deltagargrupp. 

Kontakta oss så hittar vi det upplägg som passar din grupp!