Kappseglingsevent – prova kappsegling med teamet

Kappseglingsevent är en teamaktivitet som uppskattas av både nybörjare och erfarna. Välj matchrace eller bankappsegling  från ca 4 timmar till heldag. Upplev våra Melges-24 eller SeaCart- 26 trimaranen som hör till världens snabbaste och mest attraktiva sportbåtar i sin storlek. Teamaktivitet med Segling pdf.

Plats: Vi brukar segla på Lilla Värtan mellan Djurgården och Lidingö, eller på Siljan utifrån Tällberg eller Mora i Dalarna. Men även på andra vatten efter önskemål.

  • Gruppaktivitet upp till 24p på vattnet samtidigt. (Varje båt tar max 4 gäster)
  • Tidsåtgång: 4 – 6 tim. (Beroende på upplägg/ant pers).
  • Säsong: Maj – Oktober.
  • Riktpris: 13.000 per båt (segelbåt och följebåt på angivna platser). Vv hör av dig ang offert.
  • Utrustning: Rejält seglarställ från Musto (skalkläder), stövlar, handskar och flytväst från Baltic får du låna.

Så går aktiviteten till

Vi delar in gruppen i 2 till 4 deltagare i varje båt-team. Därefter följer kort teri- och säkerhets genomgång, påklädning och några träningsvarv. Sedan blir det race kring en bojbana eller runt öar i skärgården! En erfaren coach följer med i varje segelbåt. 

Totalupplevelse med RIB-båt eller kringaktiviteter

Seglingsevent med RIB-båt gör att vi kan hämta och lämna er vid andra bryggor som till exempel inne i Stockholm city eller Mora, Orsa, Tällberg i Dalarna. RIB som tenderbåt  förhöjer totalupplevelsen då alla i teamet får turas om att ta en vända kring kappseglingsbanan i hög fart. Du kan också lägga till kringaktiviteter som gör att kappseglingseventet passar en bredare deltagargrupp eller fler deltagare under samma dag. 

Kontakta oss så hittar vi det upplägg som passar din grupp!