Gruppaktiviteter utomhus

Roliga aktiviteter för Konferensgrupper Kompisgäng Personal- och Kundevent

Gruppaktiviteter för kompisgäng

Dax för vår- och sommaraktiviteter för konferens och kickoff!

OutdoorEvents producerar roliga utomhusaktiviteter för konferensgrupper, tjejträff, grabbgäng, teambuilding eller kickoff. Aktiviteter utomhus för alla årstider och ändamål i Stockholm eller Dalarna. Teamaktiviteter anpassade för just din avdelningsaktivitet, personalgrupp eller önskemål för en kul dag med kompisarna eller kunder.

Spännande gruppaktiviteter där lagom utmaningar, mycket frisk luft och glada tillrop ingår. Med eller utan tidigare erfarenhet, med eller utan tävlingsmoment. Alltid med erfarna coacher, utrustning och kläder att låna och ett upplägg som ger en minnesvärd upplevelse för alla deltagare och alla kan vara med. Boka konferensaktivitet med boende på ”Dalapärlan” Fryksås hotell eller Dalecarlia i Tällberg, eller hör av dig så kan vi föreslå olika restauranger och anläggningar även i Stockholm.

Gruppaktiviteter utomhus i Stockholm eller vid Siljan i Dalarna

Outdoor Events arrangerar konferensaktiviteter utomhus främst i Stockholm (pdf-info sommar och vinter), ofta utgående från Strandvägen, Hundudden på Djurgården eller kring Lidingö. Önskar man vara i Dalarna (pdf-info sommar och vinter) utgår vi vanligen från Tällberg, eller Mora. Om du vill kan alla gruppaktiviteter levereras vid önskad konferensanläggning för din specialanpassade teamaktivitet. Tveka inte att fråga angående önskad plats för genomförande! Alla våra båtar och material har en trailer och kan flyttas.

Vår – Sommar – Höst: Segling, MTB, Kajak- och RIB-båtsturer 

Kappsegling på olika nivå eller tursegling är uppskattade företagsevent. Ingen behöver förkunskap och vi har alltid en coach i varje båt! RIB-båtstur eller andra aktiviteter som kajakpaddling i kombination med segling förhöjer upplevelsen. Våra genomarbetade upplägg gör att fler uppskattar och vill prova häftig segling eller MTB-turer som man kanske inte trodde man klarade att genomföra tillsammans med alla i teamet!

Vinter: Issegling, Långfärdsskridsko- och snöskoturer

Utomhusaktiviteter för konferensgrupper funkar utmärkt även på vintern. Vi levererar genomarbetade arrangemang i skogen och på naturis. Alltid på noggrant rekade isar och säkerhetsutrustning finns att låna. Segla isjakt; Skridskosegling med Kitewing; Långfärdsskridskotur; Snöskovandring