Aktiviteter & event för grupper utomhus

Outdoor Events erbjuder aktiviteter för grupper utomhus – i skärgården, på sjön, bland skog och berg sommar som vinter. Teamaktiviteter där utmaningar, mycket frisk luft och glada tillrop ingår. Med eller utan tidigare erfarenhet, med eller utan tävlingsmoment. Alltid med erfaren coach, rätt utrustning och ett upplägg som ger en minnesvärd upplevelse för alla deltagare.  

Alla får instruktioner i lagom dos av duktiga coacher. Du kan gå direkt från konferensrummet till våra aktiviteter. Rejäla överdragskläder och utrustning för rådande väder finns uppdukat vid ankomst till respektive event.

Gruppaktiviteter i Stockholm & Dalarna – eller där du önskar

Outdoor events aktiviteter är centrerade till Stockholm och Dalarna, men vi är mobila och kan flytta oss till konferensanläggningar nära dig. Tveka inte att fråga!

Sommaraktiviteter – segling, surfski-kajak, RIB & mountainbike 

Kappsegling på olika nivå eller tursegling är uppskattade företagsevent. Ingen behöver förkunskap och vi har alltid en coach i varje båt! RIB-båttur eller andra aktiviteter i kombination med segling förhöjer upplevelsen. Vi ser också att ett omsorgsfullt upplägg medför att fler vågar prova på häftig segling!

Segla trimaran: SeaCart 26, 2-3(4) gäster/båt. Upp till ca 18 pers. Film>

Segla sportbåt: Melges 24, 2-4 gäster per båt. Upp till +24 pers.

RIB-båt charter: i 12-mannabåtar. Upp till ca 50 pers. totalt.

Seglingspaket med RIB: Kappsegling, landaktivitet, m.m. för upp till ca 50 pers.

Ladda pdf om kappseglingsevent

Vår, sommar och höst kan du också boka Gruppaktivitet med mountainbike och kajaktur som gruppaktivitet med guider.

Vinteraktiviteter – issegling, långfärdsskridskor & snöskor

Prova roliga vinteraktiviteter tillsammans, med guidning av coach. Arrangemang på naturis sker alltid på noggrant rekade isar och säkerhetsutrustning finns att låna.

Segla isjakt: upp till ca 20 pers. (Fler på förfrågan). Pdf-förslag

Skridskosegling med Kitewing:

Långfärdsskridskotur:

Snöskovandring: