Aktiviteter & event för grupper utomhus

OutdoorEvents producerar gruppaktiviteter utomhus vid konferens och kick-off för teambuilding. I skärgården, på sjöar, bland skog och berg – sommar som vinter. Teamaktiviteter anpassade för din personalgrupp producerat med vårt eget material och utrustning.

Roliga aktiviteter där utmaningar, mycket frisk luft och glada tillrop ingår. Med eller utan tidigare erfarenhet, med eller utan tävlingsmoment. Alltid med erfaren coach, rätt utrustning och ett upplägg som ger en minnesvärd upplevelse för alla deltagare.

Alla får instruktioner i lagom dos. Du kan gå direkt från konferensrummet till våra aktiviteter. Rejäla överdragskläder och utrustning för rådande väder finns uppdukat vid ankomst till respektive event.

Gruppaktiviteter i Stockholm & Dalarna – eller där du önskar

Outdoor Events arrangerar konferensaktiviteter främst i Stockholm, ofta i skärgården samt i Dalarna, vanligen i Tällberg, Falun, Mora och Orsa. Vi är mobila och kan leverera gruppaktiviteter utomhus vid konferens för teambuilding nära dig. Tveka inte att fråga ang din favoritplats!

Sommaraktiviteter – segling, surfski-kajak, RIB & mountainbike 

Kappsegling på olika nivå eller tursegling är uppskattade företagsevent. Ingen behöver förkunskap och vi har alltid en coach i varje båt! RIB-båttur eller andra aktiviteter i kombination med segling förhöjer upplevelsen. Vi ser också att ett omsorgsfullt upplägg medför att fler vågar prova på häftig segling! Ladda pdf om kappseglingsevent

Vår, sommar och höst kan du också boka gruppaktivitet med mountainbike eller kajaktur som gruppaktivitet med guider för att stärka ditt team.

Vinteraktiviteter – issegling, långfärdsskridskor & snöskor

Prova roliga vinteraktiviteter tillsammans, med guidning av coach. Arrangemang på naturis sker alltid på noggrant rekade isar och säkerhetsutrustning finns att låna. PDF vinteraktiviteter

Segla isjakt; Skridskosegling med Kitewing; Långfärdsskridskotur; Snöskovandring