Mountainbike - guidad Gruppaktivitet

Cykla mountainbike som gruppaktivitet med erfaren guide. Kul företagsaktivitet med cykling på fina skogsstigar, berg och kullar i Stockholm eller vackra Dalarna som kundaktivitet eller personalevent. Prova också MTB-cykel med elassistans! En ny dimension och cykelupplevelse för de flesta! Går också hyra MTB i Mora.

Att cykla på en heldämpad MTB med eller utan elassistans är riktigt roligt. Elcykeln gör att olika erfarenhet eller fysik spelar mindre roll då alla kan vara med på lika villkor! Bara tryck på en knapp så blir du starkare eller orkar längre. Vi anpassar din cykelaktivitet till deltagarna och övriga önskemål. Vår MTB utrustning och info nedan:

  • El-MTB: High end elcykel med dämpare fram och bak byggd för tekniskt avancerad stigcykling, men går lika bra på enkel grusväg. Altså en rolig cykel för alla. Måste trampas men har hjälpmotor.
  • Vanlig MTB: Heldämpad Mountainbike / stigcykel med fjädring fram och bak av hög kvalitet. Uppskattas liksom elvarianten ovan av både nybörjare och avancerade cyklister.
  • Storlekar: S-M-L -ramar i vuxenstorlek med 27,5” eller 29” hjul.
  • Vi monterar SPD-pedaler efter önskemål för de som har egna cykelskor, men normalt sitter vanliga plattpedaler på cyklarna.
  • Hjälmar finns att låna. I övrigt rekommenderas kläder för väder.
  • Gruppstorlek upp till ca 20 pers.
  • Säsong: April-November (eller så länge det inte är för halt och snöigt).

MTB i Dalarna eller Stockholm? 

Var vill ni cykla? Vi cyklar primärt i Mora, men också på andra ställen i Dalarna som Falun och Tällberg, eller kring Stockholm. Fråga gärna! I Mora kan du också hyra mountainbike för turer på egen hand utan guide.

Skicka din bokningsförfrågan här:

    Har du några frågor eller annan info du tror är bra för oss att veta?