Konferensaktivitet – Kickoff – Personalaktivitet – Kundaktivitet

Switch to English>>
OutdoorEvents gruppaktivitet företagssegling på sommaren och issegling på vintern i Stockholm eller på andra orter paketeras med kringarrangemang för att passa som kickoff, kundaktivitet eller personalevent på önskat sätt.
Pdf-Förslag: Vinter-aktivitet / Sommar-aktivitet.

Oavsett om det råkar vara regnväder, vinter och iskallt eller sommar och stekhett, gör vi allt för att er dag ska bli ett nöje. Det har vi många referenser som kan bekräfta. Med erfaren personal och rätt utrustning i en trevlig miljö skapar vi en aktivitet man mins och pratar om länge efteråt.

På vår”Action by Sailing Plus-meny” serverar vi nu matchrace och olika seglingspaket  för upp till ca 100 personer i Stockholms skärgård eller på någon av våra större sjöar. För den nyfikne: Tex Segling och yoga. – Även på is:). Bilderna till höger visar andra exempel: Sälsafari eller matchrace med picknick-paus.

Kunskaps- och Utrustningskrav

Ingen seglingsaktivitet eller evenemang kräver erfarenhet trots exklusiva farkoster. Alla får instruktioner i lagom dos av duktiga coacher. Du kan gå direkt från konferensrummet till våra aktiviteter. Rejäla överdragskläder och utrustning för rådande väder finns uppdukat vid ankomst till respektive event.